Over

Over mijzelf: Als oudste in een gezin met 4 kinderen, ben ik opgegroeid in de Bollenstreek. Ik kom voort uit een ondernemersfamilie waarin het leven draait om bestaansrecht, inleven in de klant en waarde toevoegen, kansen zien en kansen (aan)pakken. Ik ben groot gebracht met het belang van een goede en sterke klantrelatie. Op te bouwen  vanuit het inleven in de klant, zijn klantbehoeften en zijn wereld.

Daar is mijn ambitie uit voortgekomen om een wendbare en flexibele dienstverlening in te regelen die efficiënt en effectief de behoeften van een klant volgt.

Daar is mijn drive uit naar voren gekomen om samen te werken vanuit verbinding dwars door en over organisatiegrenzen heen.

Daar is mijn passie uit ontstaan om vanuit een coachende aanpak,  handen en voeten te geven aan een lerende organisatie.

Als een rode draad zijn de keuzes in mijn leven gebaseerd op de waarden die ik vanuit mijn jeugd heb meegekregen. De waarden ‘Zelfstandigheid’, ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘Ontwikkelen’. Deze waarden hebben gemaakt dat ik als leidinggevende gewerkt heb in de bedrijfsvoering van diverse organisaties in de non-profit (ICT en Rijkswaterstaat) en de Zorg.

Anderen over mijzelf: Daarvoor verwijs ik naar de recommendations op mijn Linkedin profiel.