Interim

Als manager/directeur bedrijfsvoering lever ik maatwerk. Geen organisatie en geen opdracht zijn hetzelfde. Ik ben geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de ander. Weet goed te luisteren, door te vragen en zie veel, waardoor ik in korte tijd een beeld weet op te bouwen.

Ik weet me snel in te werken op basis van mijn brede ervaring. Mijn leidinggevende ervaring in de volle breedte van de bedrijfsvoering heb ik opgedaan in de non-profit (ICT en Rijkswaterstaat) en de Zorg (de Care). Elke twee tot drie jaar in een andere rol, met een andere opdracht en in een andere context. Ervaring in het resultaatgericht leidinggeven in complex politiek bestuurlijke omgevingen met diverse belangen en prioriteiten. Vaak gecombineerd met een personele en/of financiële opgave.

Ik weet me snel in te leven in de klant. Van jongs af aan is me de waarde van een goede klantrelatie bijgebracht. Door voortdurend in te leven in de klant en zijn wereld geeft dat de kracht om de vertaling te maken van klantbehoeften naar een toekomstbestendig, wendbaar en flexibel dienstverleningsconcept

Ik laat me niet snel verrassen. Ik heb het nodige gezien en ervaren uit het jarenlang leidinggeven aan teams en organisatieonderdelen in diverse organisaties en werkvelden. De ervaring vul ik aan door mij voortdurend te blijven ontwikkelen. Niet alleen door studie, ook door op stap te gaan voor ‘een kijkje in de keuken van de buren’.