Blog

bloemen en bedoeling van de kwekerij
Building Tribes, Uncategorized

De Building Tribes, en…wat is de ziel, vuur en bedoeling van uw organisatie?

Met de vraag naar de totem, de ziel, vuur en bedoeling van ieders organisatie keren we na het eerste college in de collegereeks de Building Tribes van Jitske Kramer, huiswaarts. Een vraag die er toe doet als een organisatie een transformatie door gaat maken. Een vraag die me intrigeert en me bezig blijft houden. Doorgaan met lezen “De Building Tribes, en…wat is de ziel, vuur en bedoeling van uw organisatie?”

Uncategorized

Interveniëren op ongeschreven regels en de Building Tribes

Nieuwsgierig naar de ongeschreven regels!

Bij elke start van een opgave om teams bij elkaar te brengen in één samenhangend geheel, ben ik nieuwsgierig naar de ‘mores’ van betreffende organisatie. De ‘mores’ of te wel de ongeschreven regels van ‘zo doen we de dingen hier’. Doorgaan met lezen “Interveniëren op ongeschreven regels en de Building Tribes”

Uncategorized

Kennismaken met Linda Geerlings

Hoe komen uw en mijn toekomst als interim manager bedrijfsvoering samen?

Met jarenlange ervaring en een goed gevulde CV, lijkt het eenvoudig om als manager bedrijfsvoering aan de slag te gaan. Maar of dat dan een vast dienstverband moet zijn is nog maar de vraag. Nu mijn eigen business steeds meer vorm krijgt is het hoog tijd om eens kennis te maken.

Doorgaan met lezen “Kennismaken met Linda Geerlings”