Uncategorized

Kennismaken met Linda Geerlings

Hoe komen uw en mijn toekomst als interim manager bedrijfsvoering samen?

Met jarenlange ervaring en een goed gevulde CV, lijkt het eenvoudig om als manager bedrijfsvoering aan de slag te gaan. Maar of dat dan een vast dienstverband moet zijn is nog maar de vraag. Nu mijn eigen business steeds meer vorm krijgt is het hoog tijd om eens kennis te maken.

Kennismaken met Linda Geerlings

Ik ben Linda Geerlings, geboren en getogen in de Bollenstreek en afkomstig uit een familie van ondernemers. Als oudste van vier kinderen kreeg ik de waarden ‘Zelfstandigheid’, ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘Ontwikkeling’ met de paplepel ingegoten. Ik ervaarde als kind al, dat aan het ondernemen twee kanten zitten die niet altijd in balans zijn. Daarmee was het voor mij niet vanzelfsprekend om direct te starten als ondernemer.

Lonkend perspectief

Wat me uiteindelijk over de streep trok? Het lonkend perspectief dat ik afwisselend werk bij verschillende opdrachtgevers en organisaties kan uitvoeren. De afwisseling vind ik heerlijk. Elke organisatie en elke opdracht is weer anders en de afwisseling maakt dat ik me blijf ontwikkelen. Dat maakt mijn leven rijker en maakt me waardevoller voor elke volgende opdrachtgever.

Inleveringsvermogen en maatwerk

Door mijn analytische aanleg ben ik al vroeg in de ICT wereld van de overheid terecht gekomen. Het plezier dat ik heb om me steeds in te leven in de wereld achter (project) opdrachten en opdrachtgevers levert me niet alleen inlevingsvermogen op, maar ook de nodige flexibiliteit. Gecombineerd met mijn nieuwsgierigheid, geeft dat een CV met leidinggevende ervaring in de ICT, de overheid en de Zorg. Ik werk vanuit het uitgangspunt dat voor mij geen organisatie en geen opdracht hetzelfde is en ik altijd maatwerk lever.

Integrale benadering

Leidinggevende functies heb ik afwisselend uitgevoerd in het primair proces en in de bedrijfsvoering. Deze afwisseling maakt dat ik opdrachten altijd integraal benader en nieuwsgierig ben naar de samenhang. Hoe sluiten primair proces en bedrijfsvoering op elkaar aan en hoe effectief is de samenwerking daartussen? De effectiviteit is de basis van mijn drive, een organisatieonderdeel te richten vanuit medewerker en klantwaarden en in te richten vanuit de kennis en ervaring van betrokkenen.

Coachende aanpak

Vanuit betrokkenheid en gedrevenheid zoek ik naar het samenwerken vanuit verbinding. Ik heb een coachende stijl van leidinggeven met als uitgangspunt dat de medewerkers de vernieuwing moeten kunnen dragen. Opdrachtgevers ervaren mij als een betrouwbare en transparante gesprekpartner. Medewerkers ervaren mij als open, toegankelijk en duidelijk.

Als Interimmanager

Kortom, als interimmanager richt ik me op de overheid en de Zorg. Daar waar er behoefte is aan iemand die weet om te gaan met haperende dienstverlening. Iemand die primair proces en bedrijfsvoering op elkaar weet aan te sluiten.

Graag kennismaken

Benieuwd naar wat ik voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 215 228 26 of mail lindageerlings-imc@kpnmail.nl.

 

 

Geef een reactie